AK Parti Muş İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi toplantısı, Muş Esnaf Sarayı Bendevi Palandöken Konferans Salonu'nda yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan AK Parti Batman Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ziver Özdemir, teşkilat toplantılarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
Özdemir, "Çünkü bu toplantılarda eksiklerimizi görme fırsatı elde ediyoruz. Siz bu işin vitrininde yer alan kardeşlerimizsiniz. Bizler, diğer vatandaşlara oranla biraz daha fazla zaman ayırabileceğiniz, ayırmamız gereken kitleyiz. Elbette ki herkesin kendisine göre işi vardır. Çoluk çocuğunun nafakasını kazanmak için zaman ayırması gerekiyor. Teşkilatta yer alan kardeşlerimiz bazı şeylerden de fedakarlık yapması lazım. Bu onurlu görevi yaptığımızda zamanımızdan fedakarlık yapmalıyız. Burada kimseye herhangi bir maaş verilmiyor ama sizler bu davaya gönül vermiş insanlarsınız. Kendi çocuğunuza ayıracağınız zamandan fedakarlık ediyorsunuz. Sizin gibi insanlar bütün Türkiye genelinde var. Bu davaya fedakarca hizmet ediyoruz. Türkiye'nin neresine giderseniz gidin orada AK Parti vardır" dedi.
Özdemir'in ardından toplantıya katılan Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede'de kısa bir konuşma yaptı.
Bu gibi toplantıların idareciler ve yöneticiler için kantar niteliği taşıdığını vurgulayan Başkan Dede, "Şöyle vicdanen baktığımızda Türkiye haritası bir ateş çemberi içerisindedir. Etrafımızda ateş var. Bunun Türkiye'ye sıçraması için çok çalışma oldu. Osmanlı İmparatorluğu'ndan beri, Osmanlıya olan düşmanlık halen haçlıların bir emaresi olarak devam etmektedir. Sayın Başbakanımız o yorgunluğuna rağmen bu toplantıları yaptığı zaman gerçekleri görüyoruz. Sayın Başbakanımızın onca işi arasında yaptıklarını, biz minnacık bir şehirde yapamıyoruz" diye konuştu.
Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ve Muzaffer Çakar'ın da birer konuşma yapmaların ardından toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
(NA-RD-Y)

19.01.2013 15:59:30 TSI

Editör: Wan Haber