AK Parti İl Başkanı Av. Burhanettin Kuru, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.
İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kuzu ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret eden İl Başkanı Burhanettin Kuru, SESOB Başkanı Beşir Köksal tarafından karşılandı.
Esnaf için hükümetin yaptığı çalışmalara değinen Kuru, Sivas esnafı için de yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, "Teşkilat olarak bu tür ziyaretlere önem veriyoruz. Siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri her zaman Sivas'ın gelişmesi için birlikte çalışmalıdır. Birlik başkanımızın da çalışmalarını yakından takip ediyoruz "dedi.
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise esnafın sorunlarının çözümünde siyasi partilerin çok önemli olduğunu söyledi. Ak Parti il teşkilatı ile de her zaman uyumlu çalıştıklarını ve esnafın sorunlarının sürekli gündeme getirilerek ilgili yerlere ulaştırılmasını sağladıklarını dile getiren Köksal, "Esnaflarımızın sorunlarının çözümünde siyasi partilerimize büyük görevler düşmektedir. Bu konuda iktidar partimizin il başkanı Burhanettin Kuru ile zaman zaman bir araya gelerek sorunlarımızı rahat bir şekilde aktarma imkânı buluyoruz. İl Başkanımıza ve teşkilatına esnafımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ziyarette Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkan vekili ve aynı zamanda Terziler Esnaf Odası Başkanı olan Ali Kılıç'ta yer aldı.
(UY-ZB-Y)

08.02.2013 14:20:43 TSI

Editör: Wan Haber