AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Aksu İlçe Kadın Kolları üyelerinin görüş ve düşüncelerini dile getirdikleri toplantıya katıldı.
Toplantıya AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'nin yanı sıra, İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, il, ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Kadının aktif olarak siyaset yaptığı partilerin her zaman iktidara geldiğini ifade eden Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, "AK Parti'nin 11 yıldır iktidarda olmasında ve başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmesinde kadın kollarımızın büyük etkisi vardır. Aksu ilçemizde parti olarak kendi içimizde de en iyi hizmeti verebilmek için adeta yarış yapıyoruz. Amacımız kadın ve gençlik kolları ile birlik, beraberlik içerisinde ekip olarak çalışmak, hiçbir ayrım yapmadan en iyi hizmeti sunmak" diye konuştu.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ise, "Kadınlarımızın başarıları sayesinde yerel yönetim seçimlerinde Aksu İlçesi'ni AK Belediye kadrolarına katacağız. Burada olduğunuza göre biz bu işe talibiz diyorsunuz. İl ve ilçe kadın kolları teşkilatı olarak başarılı çalışmalarınızla bize güven veriyorsunuz. Türkiye'de, kadın teşkilatına ve kadına önem veren, kadının değerini, kıymetini bilen destek veren Başbakanımız ve İl başkanımız var. Kadın kolları olarak bizler bu yönden çok şanslıyız. Bizlerde üzerimize düşen görevleri istişare ederek en iyi şekilde layıkıyla yürüteceğiz" dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ise, siyasette kadının önemine değindi. Sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan tüm kadınların siyasete fark kattığına değinen Köse, "AK Parti 11 yılda kadına verdiği önemi göstererek büyük oranda yol kat etti. Türkiye genelinde kadın teşkilatlarımız siyaseti güçlendirip, karar alma mekanizmalarında etkin rol almaktadır. Bu nedenle kadınların aktif olarak siyaset yaptığı partiler her zaman iktidara gelmiştir. Her seçimde, her platformda ve projelerde kadınlarımız her zaman en önde olmuşlar, olmaya da devam ediyorlar. Gerçekten kadınlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar" dedi.
Antalya'nın 19 ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bire bir görüşme yaptıklarını söyleyen Köse konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; "Vatandaşın derdini birebir dinleyip çözmeye çalışıyoruz. İlgili kişileri arayıp sorunu aktardıktan sonra da takibini yapıyoruz. Her gittiğimiz ilçede vatandaştan şu sözleri duyuyoruz. 'Muhalefet partileri yalan vaatlerden başka hiç bir hizmet yapmıyor. Biz artık hizmet istiyoruz' diyorlar. Muhalefet partilerin bu millete hizmet etmek gibi bir gayeleri yok. AK Parti zamanında yapılan hizmetlerle CHP zamanında yapılmayan hizmetleri görüyoruz. Bu milletin umudu AK Parti kadrolarıdır. Bizim davamız birlik ve beraberlik içinde tek vücut olup millete hizmet etmektir."
(SK-Y)

10.01.2013 14:53:58 TSI

Editör: Wan Haber