AK Parti Bayburt il Başkanı Yusuf Elçi, ülke geneli ve Bayburt'la ilgili AK Parti iktidarının neler yaptığı konusunu basın toplantısıyla açıkladı.
Bayburt AK Parti il teşkilatı binasında yapılan basın açıklamasına Ak Partinin iktidar süresince dünden bu güne neler yaptığını anlattıktan sonra Bayburt'la ilgili 25 başlık altında değerlendirdiği hizmetleri yaklaşık 40 dakikalık bir sere içerisinde Basın mensuplarına anlattı. Bayburt genelinde yapılan yatırımların 1 Milyar 506 Milyon 562 Bin lira olduğunu söyleyen Elçi, "Nereden Nereye geldik. Ama işimiz bitmedi, Bayburt'umuza yapacağımız daha çok hizmet var. Usanmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.
Ak Parti Bayburt il Başkanı Yusuf Elçi, "21 Şubat 2001 krizini yaşamış, bankaları batmış, kurumları çalışmayan, ülke idaresindeki zafiyetlerin ayyuka çıktığı, memleketin ekonomisini ithal bakana emanet eden, Dünya Bankası'ndan 600 milyon Dolar borç para isteyen bir ülkeden; yukarıda bahsettiğimiz gelişen, büyüyen, 2023 ekonomik hedefi olan, bununda ötesinde 2071 dünya liderliği hedefi koyan bir ülke durumuna gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Ülkemizi ve Bayburt'umuzu seven ve kalkınmasını isteyenlerin, hamaset duygularıyla hareket etmek yerine, şayet varsa projelerini, bilgi ve birikimlerini paylaşmalarının daha mantıklı olacağı kanaatindeyim.
Bu çerçevede Bayburt'umuzun iyi idare edilip edilmediğini Bayburtlu hemşerilerimin ve kamuoyunun takdirine sunuyorum.
Ülkemiz ve Bayburt'umuza yapılan devasa yatırımlar için başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, her kademedeki teşkilat mensuplarımıza ve bizden desteğini esirgemeyen saygıdeğer vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyor, destek ve dualarını bizden esirgememelerini temenni ediyorum. Ve diyorum ki, "Durmak Yok Yola Devam" sözleriyle toplantıyı noktalamış oldu.
Parti binasında yapılan basın toplantısına Belediye başkanı H.Ali Polat,İl Meclis Başkanı Raci Bayrak, İl Meclis üyesi Ali Çiçek, Aydıntepe ilçesi Belediye Başkanı Orhan Eraslan,Demirözü ilçesi Belediye Başkanı Selami Ersen, AK Parti Bayburt Kadın Kolları başkanı Meryem Kılıç, İlçe başkanları parti yöneticileri ve partililer katıldı.
(YY-AA-Y)

14.02.2013 15:42:17 TSI

Editör: Wan Haber