AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, partisinin gençlik kollarındaki gençlerle bir araya geldi.
AK Parti Çorum İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gençlik Kolları İl Başkanlığının toplantısına katılan İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, gençlerden gittikleri her yerde AK Parti iktidarında yapılan hizmetleri anlatmalarını istedi.
Türkiye'nin en büyük zenginliği, gücü ve umudunun gençler olduğunu dile getiren Ceylan, "Gençlerimizle onur duyuyoruz. Sizler, Türkiye'nin adından daha başarılı söz ettirecek, bayrağı bizden alıp daha yüksek yerlere taşıyacaksınız. Ülkesini seven nesiller olarak sizlerden, çok şey bekliyoruz. Sizlerin de bunun bilinci içerisinde olacağınızdan hiç bir endişemiz yok. Çünkü biliyoruz ki, önümüzdeki yıllarda memleketimizin kalkınma davasını sizler sürükleyecek, sorunları bir bir sizler çözeceksiniz" dedi.
AK Parti'nin 10 yılda yaptığı tüm çalışmaların ortada olduğunu dile getiren Ceylan, AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerle AK Parti öncesinde yapılan hizmetleri her alanda karşılaştırmaya hazır olduklarını açıkladı.
2002 yılında 36 milyar dolar ihracatın bugün 136 milyar dolara, kişi başına düşen milli gelirin 3 bin dolardan 10 bin 500 dolara yükseldiğini bildiren Ceylan, bu süreçte Çorum'unda Ankara'dan kendisine düşen payı aldığını belirtti.
2013 yılında birinci önceliklerinin 700 yataklı hastane ile polis okulunun temelini atmak olduğunu dile getiren Ceylan, orta vadedeki hedeflerinin ise Çorum'u demiryoluna kavuşturmak olduğunu belirtti.
Çorum'un diğer illerdeki firmalarıyla birlikte yıllık ihracatının 300 milyon dolar olduğunu kaydeden Ceylan, demiryolunun Çorum'un doğal hakkı olduğunun altını çizdi.
Partili gençlerden AK Parti'nin icraatlarını her yerde anlatmalarını isteyen Ceylan, "Sağlıkta devrim niteliğinde reformlar yapıldı. Türkiye duble yollarla donatıldı. Her alanda yapılan tüm hizmetlerle insanların yaşam standartları yükseldi. Dün hayal bile edemeyen her şey bizim iktidarımızda gerçek oldu. Komşusunun emanet sağlık karnesiyle tedavi olma devirleri tarihe karıştı. Sizlerden ricam yaptığımız tüm hizmetleri gittiğiniz yerde anlatın" dedi.
(MMY-BÖ)

10.01.2013 17:37:15 TSI

Editör: Wan Haber