AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, 4. olağan kongrenin ardından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Coşkun'u makamında ziyaret etti. .
MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Mustafa Coşkun'u tebrik ederek, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.
Burhanettin Kuru burada yaptığı konuşmada: "Sivas hepimizin ortak paydası. Dolayısı ile bu ortak paydada buluşarak Sivas'ımızı daha ileri nasıl götürürüz, hemşerilerimizi daha fazla nasıl mutlu ederiz? Bunun çabası ve çalışması içerisindeyiz" dedi.
MÜSİAD'ın önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Özellikle iş adamları dernekleri içerisinde MÜSİAD'ın önde gelen kuruluşlardan biri olduğunu bütün Sivas gibi Türkiye'de müşahede ediyor. Türkiye'de söz sahibi sivil toplum örgütlerinden birisi her zaman Türkiye'nin daha ileri gitmesinde ekonomik ve sosyal manada çalışmaları, görüş ve önerileri olmuştur. Biz de iktidar olarak, hem Ankara'da hem de yerelde sivil toplum örgütleri ile diyalog içinde olmaya, birlikte çalışmaya, üretmeye çalışan bir partiyiz. Bugüne kadar da genel merkez düzeyindeki ilişkiyi yerele yansıtma çabasında olduk. Bunda da başarılı olduğumuz kanaatindeyim" dedi.
MÜSİAD ile defalarca bir araya geldiklerini ifadede eden Burhanettin Kuru: "MÜSİAD'ın Sivas'la ilgili düşüncelerini aldık. Bunlarla ilgili ne yapılabilir istişarelerimiz oldu. Bundan sonra da bu çalışmalar artarak devam edecek. Çünkü Sivas'ın buna ihtiyacı var. Biz, bütün sivil toplum örgütleri ile birlikte çalışmayı arzu ediyoruz. Sivas'ta birlikte yaşıyoruz. Sivas hepimizin ortak paydası, dolayısı ile bu ortak paydada buluşarak Sivas'ımızı daha ileri nasıl götürürüz, hemşerilerimizi daha fazla nasıl mutlu ederiz, bunun çabası ve çalışması içerisindeyiz" diye konuştu.
MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun ise MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında AK Parti heyetine bilgi vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İl Başkanı Burhanettin Kuru ve MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.
Ziyarette, İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz ve parti yöneticileri de yer aldı.

(UY-AÖ-Y)

04.02.2013 16:06:54 TSI

Editör: Wan Haber