İlçe başkanlığında muhtarların da hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Mustafa Bilici, İl Başkanı Zahir Soğanda ile birlikte beklentileri ve talepleri değerlendirdi. AK Parti politikalarının hizmet odaklı olduğunu ifade eden Bilici, Muradiye ilçesinin daha çok kalkınmaya ihtiyacı olduğunu belirtti. 2015 yılının seçim yılı olduğuna dikkat çeken Milletvekili Bilici, bu seçimlerin ülke açısından çok kritik bir seçim olacağını dile getirdi. AK Parti’nin bugüne kadar birçok badire atlattığını vurgulayan Bilici, milli iradeyi hazmedemeyen çevrelerce kurulan tuzaklardan AK Parti’nin hep güçlenerek çıktığını anlattı. Bilici, “Son olarak paralel yapının ihaneti ile devrilmek istenen AK Parti, milletimizin duası ve desteği ile bunu da atlatmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın mimarı olduğu, Sayın Başbakanımızın kararlılıkla sürdürdüğü çözüm süreci barışın, kardeşliğin adıdır. Çözüm sürecine halkımızın gür sesle sahip çıkması gerekir” dedi.


AK Parti ile birlikte Türkiye’nin kabuk değiştirdiğini anlatan Van Milletvekili Mustafa Bilici, yeni Türkiye ile daha güçlü bir ortak gelecek inşa edileceğini belirtti. 2015 yılının Muradiye için yeni yatırımlara ve hayırlara vesile olacağını söyleyen Bilici, “İnşallah halkımızın duası ve desteğiyle hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.


Yapılan değerlendirmelerden sonra İl Başkanı Soğanda ile birlikte ilçe merkezinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunan Van Milletvekili Mustafa Bilici; Fatih, Yavuz Selim ve Babacan mahallesinde bazı taziyelere katıldı. Aşağı Argit ve Açıkyol mahallelerinde de ev ve hasta ziyaretlerinde bulunan Van Milletvekili Bilici ve beraberindekiler, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Wan Haber