Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Fatih Çiftçi, bİr gurup parti üyesi ile birlikte Gürpınar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Milletvekili Fatih Çiftçi'ye, Gürpınar ilçesine ziyaretinde, Ak Parti Van İl Başkan Yardımcıları Selami Taşdemir, Şefket Yaşin, İsmet Biner, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Dülger, Salih Akman ve Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Acar eşlik etti. Çiftçi ve partililer, ilk olarak Ak Parti Gürpınar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Hayrullah Tanış, teşkilat üyeleri ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunları, yeni dönemde yapılacak olan yatırımlar ve teşkilatın çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulundular. Toplantıda, ilçenin öne çıkan sulama sorunu ile ilgili D.S.İ yetkilileri ile görüşen Çiftçi, konu ile ilgili çalışmayı hızlandıracaklarını ve takip edeceklerini belirterek, ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından ilçeye bir devlet hastanesinin yapımı için çalışma başlatıldığını müjdesini de verdi. Çiftçi, "Ak Parti hükümetimiz sağlık alanında Van'ın merkezinde yaptığı ve yapacağı devasa yatırımları aynı zamanda ilçelerde de yapmaya devam etmektedir. Ben ve diğer milletvekili arkadaşlarımla birlikte Sağlık Bakanımız ile görüşerek Gürpınar ilçemize bir devlet hastanesinin yapılması sözünü aldık, bu yatırımın müjdesini de tüm İlçe halkımızla paylaşmak istiyorum. İnşallah bu yıl, hastane yatırımı ile ilgili gerekli etüt, plan ve projelerine başlanacaktır. Daha sonrasında ise Bakanlığın belirleyeceği uygun bir takvimde yapımına başlanacaktır" dedi.
Milletvekili Fatih Çiftçi ve partililer daha sonra İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya'yı ve ardından İlçe Belediye Başkanı Fuat Atan'ı makamlarında ziyaret ettiler. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Çiftçi, daha sonra partililer ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek, programını tamamladı.
(MET-Y)

23.01.2013 16:24:14 TSI

Editör: Wan Haber