AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer ve İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Mahir Boztepe, Aksu ilçesinde önceki gün meydana gelen şiddetli yağış sebebiyle ev ve ekili alanlarını su basan vatandaşları ziyaret etti.
AK Parti heyeti ilk olarak Aksu İlçe Kaymakamı Raif Özener'i ziyaret ederek, sel ve su baskınında hasar gören yerler ve mağdur olan vatandaşlar ile ilgili bilgi aldı. İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Mahir Boztepe, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Kelleci, İl Genel Meclis Üyesi Mümin Şahin, Alim Uysal, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri, Solak, Dumanlar, Boztepe, Yurtpınar ve Alaylı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. İlçe Kaymakamlığı ve Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından ön hasar tespitine göre yaklaşık 500 kişinin şiddetli yağış ve su baskını nedeniyle etkilendiği belirtildi. Köy muhtarları ve vatandaşlar ile görüşen AK Parti heyeti, Devlet Su İşleri tarafından yürütülen Aksu Çayı Islah Projesi'nin son durumu hakkında vatandaşlara bilgi verip, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Yurtpınar Mahallesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden AK Partililer, 12 derslikli yeni okul binasının yapılabilmesi için pürüzlerin giderildiğini ve yakında ihalesinin yapılarak, inşaatına başlanacağı müjdesini verdiler.
(SÇ-SÇ-Y)

11.12.2012 17:52:19 TSI

Editör: Wan Haber