AK Parti Hekimhan İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ziyaretleri kapsamında AK Parti Hekimhan İlçe Danışma Toplantısı'na da katılarak, parti teşkilatından çalışmalar hakkında bilgi alıp, sorunları dinledi. Çalık, "Hekimhan'ın sosyal, kültürel, eğitim yapısı hep Malatya'nın önünde ve kendine has bir kimliğe sahip" dedi.
Hekimhan'a yapılan yatırımlar ve bundan sonra yapılması planlanan projelere değinen milletvekili Çalık, "Sadece KÖY-DES'i anlatsak saatler sürer. Sadece 2012 yılı içerisinde Yamadağ'a 7 km birinci asfalt, Yeşilpınar'a ikinci kat asfalt, Aşağı Girmana-Yukarı Girman'a ikinci kat asfalt yapıldı. Bunlarla beraber sulama, içme suyu projeleri ve sondajlarla KÖY-DES'ten birçok yatırım yapılmıştır" diye konuştu.
Eğitim ve sağlık konusunda yapılan çalışmalara da değinen Çalık, "Hekimhan Meslek Yüksekokulu'na layıktır dedik ve bunun için Maliye Bakanlığı'nın ek bütçesinden 3 trilyonu Hekimhan Meslek Yüksekokulu'na aktardık. Girmana İlköğretim Okulu'nun güçlendirme çalışmaları, Hasan Çelebi Lisesi çalışmaları, Hekimhan Anadolu Lisesi'nin 2009-2010 eğitimine alınması. Sağlıkta yaptığımız hizmetler, Hekimhan'a yeni bir hastane kazandıracağız. İhalesi yapıldı, Allah nasip ederse bu yılın ilk ayında temeli atılacak. Yamadağı'na kayak tesisi yaptık, gençlerimize hali saha yaptık. Bu yapılan hizmetlerin devam etmesi için AK Parti iktidarının devam etmesi lazım. Bunun için 2014 seçimlerini güçlü bir şekilde almamız lazım. Arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhurbaşkanımızı seçmemiz lazım ve genel seçimlere çok iyi seçilmemiz lazım" dedi.
Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, İl Yönetim üyesi Arif Aksoğan ve diğer partililer katıldı.
(BÇ-Y)

09.01.2013 14:48:53 TSI

Editör: Wan Haber