Havsa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Çengel ve partililer, umreye gidecek vatandaşları evlerinde ziyaret etti.
AK Parti Havsa Kadın Kolları çalışmalarına devam ediyor. Kadın Kolları Başkanı Fatma Çengel, partilerle birlikte umreye gidecek vatandaşların evlerine ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Çengel, "2013 yılına çok hızlı başladık. Yerel seçimlere az bir süre kaldı. Bizde geçen seneye oranla çalışmalarımızı biraz daha arttırdık. Başbakanımızdan aldığımız motivasyon ve destekle Allahın izniyle verdiğimiz bu emek ve mücadelenin karşılığı alacağız. Davamızda kişisel çıkarlar için değil çocuklarımızın torunlarımızın ve Havsa'nın geleceği içindir. AK Kadınlar hiç bir fayda gütmeden, kendilerinden fedakarlık ederek mücadele etmektedirler. Ben siyasetin içinde yıllardır yer alıyorum. Geçmiş dönem siyasetlerini yaşamış biri olarak söylüyorum ki AK Parti Havsa'mız için en hayırlısı olacaktır. Yapılan hizmete bakınca bunu anlamamak kaçınılmazdır." dedi.
Kadınların siyasete girmesi gerektiğini kaydeden Çengel, "Türkiye'de ilk defa ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak kömür dağıtımı Ak Parti iktidarındadır. Aynı şekilde ihtiyaç sahiplerine dul maaşı yardımı yapılmaktadır. Özel sektörde çalıştırılan engelli işçilerin sigorta primlerinin tamamının devlet tarafından karşılanıyor, kendi adına çalışan engellilere 5 yıl erken emekli olma hakkı sağlanmaktadır. Yapılan hizmet bununla da sınırlı değil. Engellilere ait bir ev emlak vergisinden muaf olmaktadır. Bakıma muhtaç engelli çocuğu olan kadın sigortalılara erken emeklilik hakkı tanınmaktadır. Engelliler için üretilen her türlü araç ve gereci, KDV'den muaf hale getirdik. TBMM'ye baktığımızda 79 kadın milletvekilimiz var. Bunlardan 46'sı Ak Parti'den. Bu da Ak Parti'nin kadınlara ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir. Nüfusun yüzde 50'sini oluşturan bütün kadınlarımızı, siyasette, iş hayatında ve sosyal hayatta daha çok yer almaya davet ediyorum." dedi.

09.02.2013 10:56:20 TSI

Editör: Wan Haber