AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Milletvekili Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan ve AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Çankır ile birlikte Dörtyol Devlet Hastanesi'nin yanında, 720 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden 20 poliklinik hakkında, Başhekim Dr. Adem Takış'tan bilgi aldı, inşaat alanında incelemelerde bulundu.
İncelemelerinin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Türkoğlu; "Dörtyol Devlet Hastanemizin hemen yan tarafına yapılan 20 polikliniğimizin, tüm birimleriyle gayet modern bir şekilde inşa edildiğini gördük. İnşallah Ocak ayının sonu itibariyle inşaatımız tamamlanmış olacak. Hastanemizin bu yeni polikliniklerle birlikte en iyi şekilde işletilmesine vesile olacak olan hekim arkadaşlarımız ve sağlık personelimiz, daha geniş mekanlarda vatandaşlarımıza verimli bir sağlık hizmeti sunacaklardır. Kan alma, röntgen, ultrason, görüntüleme merkezi üniteleri ile beraber; çocuk, cildiye, cerrahi gibi alanlarda açılacak olan bu 20 yeni polikliniğimiz, Dörtyol'a 2013 yılında temelini atacağımız yeni hastanemizin yapımı başlayana kadar, mevcut hastanemizdeki yoğunluğu azaltacaktır" dedi.
Başhekim Dr. Adem Takış hastaneye yapılan son alımlarla ilgili de Milletvekili Türkoğlu'nu bilgilendirdi. Kardiyoloji birimine son model EKO cihazı alındığını söyleyen Başhekim Dr. Adem Takış, en kısa sürede EKO cihazının kurularak, hastalara hizmet verilmeye başlanacağının müjdesini verdi. Takış, ayrıca 6 yataklı Diyaliz Merkezi'ne, 1 yatak daha alındığını ifade etti.
Hastanenin acil servisini de gezen Milletvekili Türkoğlu, burada bekleyen hastalarla bir süre sohbet ederek hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Milletvekili Türkoğlu, hastanedeki servisleri de gezerek, yatan hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Dörtyol Devlet Hastanesi'ne ikinci bir acil servis kapısının açıldığının bilgisini veren hastane müdürü Abbas Yeşildemir; "Artık acil servisimize ayakta gelen hasta ile yatakta gelen hasta, farklı kapılardan giriş yapacaktır. Böylelikle hem acil servisimizdeki yoğunluğu minimize etmiş olacağız hem de hastalarımıza daha verimli bir hizmet sunacağız" dedi.
(NEC-AKL-Y)

05.01.2013 10:50:02 TSI

Editör: Wan Haber