Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplandı.
Harran Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya; Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Melek Koyuncu, AK Parti İl 2. Başkanları İsa Kızıldemir, Erkan Sözen, İbrahim Toru, il ve ilçe teşkilatından üyeler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, partinin ilçe genelinde yaptığı çalışmalara değindi. AK Parti İlçe Başkanlığı olarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi veren Özyavuz, Harranlı vatandaşların sorunlarını gidermek için daha çok çalıştıklarını ve bu çalışmanın hızla devam edeceğini ifade etti.
Milletvekili Halil Özcan da kısa bir değerlendirmede bulunarak, şöyle konuştu: "Harran'da var olan enerji, yol ve içme suyu ihtiyaçlarını her gün azaltıyoruz. Birkaç köyümüzde içme suyu ihtiyacı var. Enerji sorunumuz gideriliyor. Ağaç direkler yerine beton direklerle yeni hatlar döşenmeye başlandı. Kısa bir süre önce sel yaşandı. Başbakanlık Afet Koordinasyon Merkezi'nden kaynak aktarılarak selden zarar gören yollarımız onarılacaktır."
(AA-SO-Y)

24.12.2012 12:29:57 TSI

Editör: Wan Haber