AK Parti Aydın'da ilçe danışma meclisi Ocak ayı toplantıları yapıldı. Milletvekillerinin başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda yerel seçim hazırlıklarına başlandı.
Milletvekili Mehmet Erdem ve Germencik koordinatörü Ahmet Celal Kavcar Başkanlığı'nda düzenlenen Germencik İlçe Danışma Meclisi toplantısına ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Açılışta konuşan İlçe Yönetim Kurulu Necip Arslan, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek yerel seçimlere odaklandıklarını söyledi.
"BÜYÜKŞEHİR AYDIN İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR"
Konuşmasında büyükşehir olan Aydın'ın büyük bir şans yakaladığını ve nüfusu 750 binin altında kalan pek çok ilin nüfusunu artırarak büyükşehir olmak istediklerini belirten Milletvekili Mehmet Erdem, CHP ve MHP'nin büyükşehir aleyhine yaptıkları propagandayı anlam veremediğini söyledi. Büyükşehirle ilgili CHP ve MHP'nin kafaları karıştırmak için elinden gelen her şeyi yaptığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "CHP e MHP'nin objektif ve hakkaniyet içinde değerlendirme yaptıklarına inanmıyorum. Konuşurken nasıl oy toplayabiliriz kaygısı içinde konuşuyorlar. Bizim muhalefetten beklediğimiz sorumlu muhalefet anlayışıdır. Bizim yanlışlarımızı eleştirsinler ancak eleştirirken çözüm yolu önerisinde de bulunsunlar. Siyasi anlamda baktığınızda belde belediyelerin kapanacak olması ile Muhalefet bunu iyi bir seçim malzemesi olarak ele alıyor. Ancak gerçekler ve çocuklarımızın geleceği göz önüne alındığında AK Parti olarak en doğru olanı yaptık. Bugün Büyükşehir olmanın kadir kıymetini bilmeyenler 5-10 yıl sonra "Ak Parti geldi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geldi bu hizmetlerin gelmesine vesile oldular" diyerek teşekkür edecekler. Bugün Aydın'a gelen ödenek 253 trilyon, büyükşehir olduğunda Aydın'a gelecek olan 400 trilyon. Halkımız bunu hizmetler gelmeye başladığında görecek" diyerek Büyükşehir kararının Aydın için büyük bir nimet olduğunu ifade etti.
Toplantı sonunda AK Parti'ye yeni katılan bazı isimlere rozet takıldı.
(İK)

14.01.2013 09:54:01 TSI

Editör: Wan Haber