Bir söyleşiye katılmak için Antalya'ya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ve bürokratlarıyla birlikte Genel Başkan Yardımcısı Soylu'yu protokol kapısında karşıladı. Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'nin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, 3,5 yılda yaptıkları hizmetler hakkında tanıtım kitapçığı eşliğinde Soylu'ya brifing verdi. Başkan Tütüncü, Süleyman Soylu'yu, Kepez'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
Başkan Tütüncü'nün, kısa zaman içerisinde yaptığı başarılı hizmetleriyle gurur duyduklarını söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Soylu, "Halka dokunan, temel itibariyle vatandaş için önceliği olan, geleceğe dönük, vizyon çalışmalar yaptınız. Yaptığınız çalışmaların kimisi kültürü, sanatı öne çıkarıyor, kimisi halkın hayat standardını yükseltiyor, kimisi de vatandaşa spor yapma ve sağlık hizmeti sunuyor. Kısa zamanda çok önemli hizmetler yapmışsınız. Örnek bir çalışma modeli ve yöntemi geliştirdiniz. Semt konakları, spor salonları, bilgi evleri, çevreye yapılan fiziki yatırımlar, hepsi çok büyük bir eserlerdir" dedi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kepez Belediyesi'nin örnek bir belediyecilik çalışmalarının yer aldığı tanıtım kitapçığını, diğer belediyelerin de görmesi gerektiğinin altını çizdi. Soylu, "Ak Parti'de insan merkezli bir hizmet anlayışı var. Bu anlayışa, kültür, sanat, estetik ve günlük hayatı yumuşatan, ruha hitap eden hizmetler eklenince insan yaşadığı yerde daha mutlu oluyor. Kepez'de bunu gördüm." dedi.
Kepez Belediyesi'nin, tanıtım kitapçığında etkinliklerin yerine kısa sürede yapılan eserleri görmekten heyecan duyduğunu anlatan Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Eserlerinizde medeniyetimize ait bir yansıma da var. Yaptığınız eserlere isimleri bile verirken o kadar itina ile vermişsiniz ki hangi maksadın oluştuğunu, tarihe, medeniyete ve ruh dünyamıza yakınlığı net bir şekilde ortaya koyuyor. İşi bilmek, genç olmak, siyasetin hamuruyla yoğrulmak, Türkiye'nin en büyük siyaset ustasının yanında ders almak böyle bir şey demek. Gittiğimiz şehirlerde elbette güzel tablolarla karşılaşıyoruz. Kepez'de yapılan hizmetlerin özelliği ise başka. Hem kısa zamanda yapıldı hem de kendi adına bir kompozisyonu var. İşini bilen bir başkan ve ekip var. Hepinizi tebrik ediyorum."
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse de Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Kepez Belediyesi'nin, kültür ve sanat faaliyetlerine hayran kaldığını anımsattı. Köse, "Başkanımızın sanata verdiği kıymetten dolayı ilçede yoğun bir şekilde kültürel ve sanatsal çalışmalar yapılıyor. Bizim belediyecilik anlayışımızda insan merkezli çalışma var. Belediyemizin birçok hizmeti, siyasi getirisi olmayan çalışmalardır. Ama önemli olan, yapılan hizmet karşısında Allah rızasını kazanmak ve vatandaşın duasını almaktır. Halk için hizmet üretiyoruz. Başkanımız da hizmet bayrağını çok güzel bir şekilde taşıyor.Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemin ne kadar yerinde ve doğru olduğunu Başkanımız Hakan Tütüncü de görüyoruz." diye konuştu.
Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ziyaretinin anısına belediye anı defterini de imzaladı.
(SK-Y)

10.01.2013 10:40:03 TSI

Editör: Wan Haber