Tokat'ta düzenlenen bir programa katılacak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Çorum'a uğradı.
Sabah saatlerinde Çorum'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından ağırlandı. Park Bahçeler Müdürlüğünde kahvaltı yapan Erdem'e AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Faruk Özkader, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar eşlik etti.
Erdem, Çorum'un hem teşkilatçılıkta hem de Belediyecilik alanındaki çalışmalarda örnek bir olduğunu söyledi. Çorum'u yöneten kişilerin birbirleriyle uyumu ve işbirliğinin de Çorum'daki başarılarda çok önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Erdem, yöneticiler arasındaki uyumun bundan sonra da artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Daha sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Erdem'e Çorum'daki belediye ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Kahvaltının ardından Erdem, Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı ve TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan Çorum'dan ayrıldı.
(MMY-BÖ)

14.12.2012 15:28:52 TSI

Editör: Wan Haber