AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Çığlık, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılarak, kadınların sorunlarını dinledi.
Çığlık, Palandöken ilçesinde yapılan ev toplantısında yaptığı konuşmada, kadınların sorunlarının aşılması noktasında hükümet olarak önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti.
Her kesimden vatandaşın sorunlarını dinleme fırsatı bulduklarını belirten Çığlık, soruların takipçisi olacaklarını söyledi.
Ev sahibi Melek Ateş de ev toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınların sorunlarının gündeme gelmesinin önemine değindi.
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ise, kadınların bilinçlendirilmesine çeşitli programlar düzenlediklerini anımsatarak, şöyle konuştu: "Bundan sonraki süreçte ev toplantılarına ağırlık vereceğiz. AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Fazilet Çığlık, programlarımızda bizleri yalnız bırakmadı. Amacımız kadınların sorunlarını daha çok gündeme getirerek, çözüm üretmek. Hükümetimiz bu konuda önemli çalışmalara imza attı, bizlerde sahada bu çalışmaları paylaşma fırsatı buluyoruz."
(ERZ-AT-Y)

23.01.2013 11:33:18 TSI

Editör: Wan Haber