AK Parti, Doğanşehir'de 2013 yılının ilk ilçe yönetim toplantısını yaptı. Toplantıya, AK Parti il başkan yardımcısı, aynı zamanda AK Parti Doğanşehir ilçesinden sorumlu olan Gürbüz İsmet Yılmaz ile Nurettin Sert ve İlhan Doğan, Doğanşehir ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.
İlk olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, şunları söyledi: "Bizler bu partiye gönül veren, özveri ile tüm varlığımızla, karşılık beklemeden, gece gündüz demeden çalışan neferleriz. Şüphesiz rehavete kapılmadan 2014 seçimlerine hazırlanmalıyız ve inşallah hedefimiz üye sayımızdaki artış gibi oyumuzu da ikiye katlamak olacaktır" dedi.
Daha sonra genel görüşmelere geçildi. Partinin yönetimin çalışmaları ile ilgili olarak görülebilen sıkıntılar dile getirilerek tartışıldı.
Gürbüz İsmet Yılmaz, AK Parti'nin vizyonunun geniş tabana hükmettiğini ifade ederek, "Sayın Başbakanımızın önce 2023, sonra ise 2071 parametresini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.
Doğanşehir'de yapılacak seçimlerde, ortak hedef belirlendi. Ortak görüş olarak hedef 2014 seçimlerinde Doğanşehir belediye başkanlığını almak olduğu vurgusu yapıldı.
(ŞS-ÖK-Y)

04.02.2013 11:43:31 TSI

Editör: Wan Haber