Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten partisinin Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı'nın 12-13 Ocak tarihleri arasında düzenlediği eğitim ve değerlendirme toplantısını değerlendirdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Başkanlığı'nda düzenlenen ve 81 ilden siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcıları, kadın kolları başkan yardımcıları ve gençlik kolları başkanlarının katıldığı toplantının yararlı geçtiğini söyleyen AK Partili Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, bu gibi toplantıların daha iyi kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi. İçten, "İnşallah 12 ayrı bölgede bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Bu toplantıda gördük ki, tüm teşkilat üyelerimiz yaşanan terör olaylarının bitmesi konusunda üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır. Toplantı'da Ak Parti bir kez daha ülkenin huzuru ve refahı için var olduğunu göstermiştir" dedi.
"YARARLI BİR TOPLANTI OLDU"
AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Cuma İçten, iki gün süren toplantının faydalı geçtiğini söyledi. İçten, "Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı olarak, Sayın başkanımız Mehmet Ali Şahin önderliğinde tüm Türkiye'deki siyasi ve hukuk işlerdeki 243 kişiyi ağırladık. Bu tür toplantılar Türkiye'de hem kendi içimizdeki kaynaşmayı hem de varsa eksikliklerimizi görmemizi sağlıyor. Toplantı sonucunda 32 ilden ayrı görüşleri aldık. Bundan sonraki konularla ilgili bilgi sahibi olduk. Bu toplantılar burayla sınırlı kalmayacak. 12 ayrı bölgede benzerlerini gerçekleştireceğiz. Sayın başkanımız Mehmet Ali Şahin başkanlığında çok aktif roller alıyoruz. Özellikle terörün bitmesi noktasında herkes hem fikir. Barış sürecinin olumlu bir yol izlemesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. AK Parti olarak Türkiye'nin her bölgesinin gelişmesi için halka verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
(ÜN-AKK-Y)

13.01.2013 17:57:48 TSI

Editör: Wan Haber