Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı'na yeni atanan Avukat Aydın Altaç, partisinin Eğil ilçe teşkilatını ziyaret etti. Altaç, Diyarbakır İl Başkanlığı olarak ilçelerle omuz omuza hep beraber hizmet mücadelesi içinde olduklarını söyledi.
Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş'ı makamında ziyarete ederek, teşkilatın sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş ve parti üyeleri tarafından karşılanan Altaç, burada yaptığı açıklamada, Ak Parti'nin bir istişare partisi olduğunu söyledi. Ekip ruhuyla bütün problemler istişare toplantıları yapılarak çözüldüğünü belirten Altaç, "İl ve ilçe teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğiyle çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum. Diyarbakır İl Başkanlığı olarak ilçelerimizle şuanda omuz omuza hep beraber hizmet mücadelesi içindeyiz" dedi.
Altaç, Eğil potansiyeli ile önemli bir merkez olduğunu belirterek,"Eğil ilçemizle gurur duyuyoruz. Eğil ilçemiz sadece kültürel potansiyeli ile değil, inanç yönüyle ön plana çıkan bir ilçemizdir" şeklinde konuştu.
(ÜN-AKK-Y)

18.02.2013 12:33:53 TSI

Editör: Wan Haber