AK Parti Malatya Darende İlçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek , AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar, İl başkan yardımcısı ve Darende Koordinatörü Murat Turgut, il yönetim kurulu üyesi Mehmet Ulaş, , parti yönetim kurulu üyeler katıldılar.
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, parti kurulduğu günden bu güne 10 yılda ülkenin geldiği gelişmişlik ve çağdaşlık seviyesinin ortada olduğunu belirterek "Bu 10 yılda çok büyük işler başarmışızdır. Ben bugün aramızda olan sayın il başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum. İstişare toplantılarımızı artık daha da sık hale getirerek teşkilatımızla daha da iyi diyalog içinde olacağız. AK Parti teşkilatları bu güne kadar fedakarane bir şekilde çalışmış ve bundan sonra da ülkemiz için memleketimiz için aynı şekilde çalışacaktır. İlçem yönetim kurulu üyelerine ve başkanıma da çok teşekkür ediyorum. Bu işler gönül işidir" dedi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Darende Koordinatörü Murat Turgut da, "3 Kasım 2002'de devraldığımız iktidarı ülkemizi her alanda yüksek noktalara çıkararak ve tüm seçimlerde halkımızın büyük teveccühleri ile sürdürmenin hazzını yaşıyoruz" diye konuştu. AK Parti teşkilatları olarak ülkemiz adına yapılan güzel şeylerde hep destek olduklarını ve çalıştıklarını anlatan Turgut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bundan sonrada yılmadan, usanmadan çalışacağız. Büyükşehir belediyesi oluyoruz, beldeler kapanıyor şimdi beldeler ve köyler Darende belediye başkanlığı seçimlerinde de oy kullanacak. Onun için beldelerde köylerde şimdiden çalışmamız lazım. Önümüzdeki yerel seçimlerde de gayet iyi çalışarak, her kapıyı çalarak insanımıza ulaşacağız"
(İHU-HO-Y)

16.12.2012 16:08:25 TSI

Editör: Wan Haber