AK Parti Çorum İl teşkilatı, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerin startını verdi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan başkanlığında ilçe, seçim koordinasyon merkezi, kadın ve gençlik kollarının başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti teşkilatları olarak 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin startını verdiklerini söyledi.
AK Parti olarak milletin hizmetkarı olduklarını dile getiren Ceylan, millete efendilik taslayanlardan olmayacaklarını söyledi. AK Parti'nin tabelasını milletin astığını dile getiren Ceylan, partisinin gücünü milletten aldığını kaydetti.
Disiplinin başarıyı getirdiğini dile getiren Ceylan, 2002'den bugüne kadar gerçekleştirdikleri disiplinli çalışmalarla her seçimden başarı ile çıktıklarını belirtti.
2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden de başarı ile çıkacaklarını açıklayan Ceylan, "Bu seçimden sadece zaferle ayrılmayıp partimizin de oy oranını yükselteceğiz. Bugün seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz. Gitmediğimiz ev, tutmadığımız el bırakmayacağız" dedi.
Bu topraklarda üzerinde yaşayan herkesi bir gördüklerini dile getiren Ceylan, kimseyi ötekileştirmediklerini sözlerine ekledi.
(MMY-BÖ)

02.02.2013 17:59:06 TSI

Editör: Wan Haber