AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından "Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı" adı altında siyaset akademisi düzenlendi.
Parti binasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Ar-Ge'den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Tüzün ve partililerle birlikte basın toplantısı düzenleyen AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, 2 Mart 2013 tarihinde başlayacak olan "Siyaset Akademesi" hakkında açıklamalarda bulundu.
AK Parti genel merkezi Ar-Ge birimi tarafından organize edilen akademisine kayıtların 20 Şubat'ta sona ereceğini açıklayan Ceylan, kamu çalışanları da dahil toplumun bütün kesimlerinden herkesin katılabileceğini söyledi.
Ceylan, akademi de yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmayan partililer ile mevcut siyasi kadrolara siyaset bilinci, etik kurullar, genel kültür, iletişim ve Türk siyaset tarihi konularında bilgilendirme yapılacağını belirtti.
Siyaset akademisi ilk toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve AK Parti MYK Üyesi Osman Can'ın katılmasının beklendiğini dile getiren Ceylan, başvuruların 200 kişi ile sınırlı olduğunu bildirdi.
Ceylan, akademiye katılmak isteyenlerin www.siyasetakademisi.org adlı internet sitesi ve partiye gelerek başvuruda bulunabileceklerini sözlerine ekledi.
(MMY-BÖ)

11.02.2013 18:33:45 TSI

Editör: Wan Haber