AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Basın Yayın Birim Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Çorlu'da görev yapan basın mensupları AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde bir araya geldiler.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Basın Yayın Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda Çorlu'daki basın mensupları Özsüt'te bir araya geldi. AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde bir araya gelen basın mensupları, hem günün yorgunluğunu attı hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü sohbet ederek geçirdiler.
AK Parti Çorlu Basın Yayın Birim Başkanı Serkan Erçili; "Davetimize katılan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Yağmur, çamur, kar, sıcak ve soğuk demeden görev yapan gazetecilerimizin gününü AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı olarak kutluyorum. Bu kadar yoğun programınız arasında burada bizlerle olmanızdan dolayı son derece memnunuz. Tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz" dedi.
Böyle bir etkinlik nedeniyle bir araya gelmekten dolayı da gazeteciler Serkan Erçili'ye teşekkür ettiler. Ayrıca, konuşmaların sonrasında Çorlu'da görev yapan gazeteciler arasında meslek kıdemlisi sıfatıyla Erdal Özcan ve genç gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü pastasını birlikte kestiler.
(SŞ)

10.01.2013 20:11:21 TSI

Editör: Wan Haber