AK Parti Van İl Tanıtım ve Medya Başkanı Ümit Esengül, Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Van’a gelişi ile ilgili yapılacak tanıtım ve halkla buluşma programı hakkında bilgi vererek, Van halkını programa davet etti.

Esengül, ‘Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Nuri Gülaçar, Milletvekillerimiz ile birlikte 7 Aralık Cumartesi günü saat 10:30 da Van’da olacaklardır. Öncelikle Havaalanında kalabalık bir katılımla kendilerini karşılayıp, ardından konvoyla İl binamızın önüne geçeceğiz. Burada hazırladığımız  alandabüyükşehir adayımız Sayın Osman NuriGülaçar,halkımıza hitaben bir konuşma yapacaktır. Bu vesileylebütün halkımızı 7 AralıkCumartesi günü saat 10:30 da Beşyol mevkiindeki eski devlet hastanesinin önünde gerçekleştireceğimiz programa davet ediyoruz’ dedi.

Osman Nuri Gülaçar Kimdir?

1965 yılında Van’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Van’da bitirdi. İmam-hatip lisesinden mezuniyetinin ardından Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.Yabancı dil olarak Arapça bilmektedir. Bölge’de Kanaat Önderi olarak tanınan Osman Nuri Gülaçar, 28 yıl imam-hatip olarak görev yaptı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde faaliyet gösterdi. Ensar Vakfı Van Şube Başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Benzer Haberler:

AK PARTİ VAN İL TEŞKİLATI ŞOKTA!

Fatih Çiftçi Bakan mı oluyor?

Editör: Wan Haber