AK Parti Bursa İl Yönetimi, Sedat Yalçın başkanlığında Ankara'ya çıkarma yaptı. Özel bir otobüsle Ankara'ya giden AK Parti İl Yönetimi, Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki Grup Toplantısı'na katıldı.
Erdoğan'ın yurt ve dünya gündemine ilişkin çok önemli değerlendirmeler yaptığı tarihi konuşmayı dinleyen İl Başkanı Sedat Yalçın ve diğer il yönetim kurulu üyeleri, Grup Toplantısı'nın ardından TBMM'de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve diğer Bursa Milletvekilleriyle bir araya geldi. Bu görüşmede Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de hazır bulundu.
İl Yöneticileri, Bursa milletvekilleri ve belediye başkanları bu buluşma sırasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Bursa heyeti bu görüşmenin ardından TBMM önünde Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'la buluştu. Erdoğan'ın büyük ilgiyle karşıladığı AK Parti Bursa İl Yönetimi toplu fotoğraf çekilmesinin ardından ursa milletvekilleriyle yemekte bir araya geldi ve kent yatırımlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
İL BAŞKANI YALÇIN ANKARA'DA KALDI
Yemeğin ardından İl Yöneticileri Bursa'ya dönerken İl Başkanı Sedat Yalçın, yarınki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için başkentte kaldı. İl Başkanı Sedat Yalçın'ın Yenişehir'e yapılması planlanan Otomotiv Test Merkezi başta olmak üzere, Bursa'yı ilgilendiren birçok yatırımla ilgili olarak ilgili bakanlıklarla temas kurması ve bir dizi görüşme yapması bekleniyor. Yalçın, "Sağlık Bakanımızla da bir araya geleceğiz. Sağlık yatırımları konusunda değerlendirmeler yapacağız. Milletvekillerimizin üzerinde durduğu sulama ve ulaşım projeleriyle ilgili konular da var. Fırsat buldukça tüm bakanlarımızla değerlendireceğiz" dedi.
(İHS

16.01.2013 10:44:12 TSI

Editör: Wan Haber