AK Parti Bursa İl Teşkilatı yöneticileri Ankara'ya çıkartma yaptı. İl Başkanı Sedat Yalçın ve yöneticiler yarın Ankara'da yapılacak AK Parti grup toplantısını canlı olarak takip edecek, Bursa'nın projeleriyle ilgili önemli görüşmeler yapacak. Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, otomotiv test merkezinin Yenişehir'e yapılacağını, projenin Başbakanın onayından geçtiğini söyledi.
Akşam saatlerinde karayolu ile Ankara'ya hareket eden yaklaşık 50 kişilik AK Parti ekibi yarın saat 11.00'de TBMM'deki grup toplantısına katılacak. Toplantı sonrası bakanlarla bir araya gelecek olan yöneticiler Bursa'nın gündemindeki konuları konuşacak.
TBMM grubunu ziyarete gittiklerini ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, "Başbakanımız yarın toplantıda hitap edecek. Arkadaşların da canlı şekilde o ortamı izlemelerini istiyoruz. Meclis içerisinde Başbakanımızla bir araya geleceğiz. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve diğer bakanlar da imkanlar çerçevesinde görüşeceğiz" dedi.
Bursa'ya yapılacak test merkezi içinde görüşmelerin olacağını söyleyen Yalçın, "Yenişehir test merkezinin önemli aşamaları tamamlandı. Başbakanımız onayından geçti. Buradaki bürokratik işlemleri devam ediyor. Onunla ilgili görüşmelerimiz olacak. Sağlık Bakanımızla da bir araya geleceğiz. Sağlık yatırımları konusunda değerlendirmeler yapacağız. Milletvekillerimizin üzerinde durduğu sulama ve ulaşım projeleriyle ilgili konular da var. Onları fırsat buldukça tüm bakanlarımızla değerlendirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.
(AF-İHS

14.01.2013 19:26:03 TSI

Editör: Wan Haber