AK Parti Bursa Gençlik Kolları yönetimi Ankara'ya çıkarma yaptı. Gençlik Kolları yöneticileri AK Parti grup toplantısına katıldı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la buluştu. Gençler, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ile de görüşüp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la TBMM önünde fotoğraf çektirdi.
AK Parti Bursa Gençlik Kolları yönetimi 30 kişilik bir ekiple Ankara'ydı. İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz öncülüğündeki gençler keyifli geçen bir yolcuğun ardından sabah saatlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldi. Gençler burada ilk önce AK Parti Grup Toplantısı'na katılıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerin de bulunduğu önemli konuşmayı dinledi. AK Partili gençler tezahürat ve alkışlarıyla Erdoğan'a moral verdi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz ve Gençlik Kolları yönetimi ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la makamında buluştu. Görüşmeye AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk, Hüseyin Şahin, Canan Candemir, Çelik, İsmet Su, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hakan Çavuşoğlu, Bedrettin Yıldırım, Önder Matlı ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç da katıldı.
Kendilerini konuk ettiği için Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a teşekkür eden Akyüz, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Akyüz, "İlçeler arasında münazara yarışması düzenliyoruz. Yarışmada yarı finale geldik. İnşallah münazara yarışmasının finalinde sizleri de aramızda görmek istiyoruz" dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Akyüz daha sonra farklı ve ayrıntılı projeleri hakkında Arınç'a bilgi verdi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları'nı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Gençlik Kollarının düzenlediği münazara yarışmasından övgüyle bahseden Arınç, "Münazara güzel bir şey. Güzel konuşmanın tek yolu okumaktan geçer. Ama şimdi biz televizyon izlemeyi tercih ediyoruz. Bu büyük bir hastalık... Mutlaka kitaba dönmemiz lazım. Gece yatmadan önce 20 sayfa kitap okursanız, bu bile güzel bir şey" diyerek gençlere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
Arınç daha sonra Bursa gençliğinden çok şey beklediklerini ifade ederek, gençlerden ümitlerinin büyük olacağını söyledi.
Arınç'la yapılan görüşmenin arından sıra AK Partili gençlerin heyecanla beklediği ana geldi. AK Partili gençler Meclis kapısının önünde Başbakan Erdoğan'la fotoğraf çektirdi. Erdoğan, AK Partili Gençler aracılığıyla Bursa teşkilatlarına selam söyledi.
AK Parti Bursa Milletvekilleri ile birlikte Meclis lokantasında yenilen öğle yemeğinin ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçen gençler burada AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç'la görüştü. Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Kılıç'tan çalışmaları hakkında bilgi alan gençler daha sonra toplantı odasında Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ile bir araya geldi. İl Gençlik Kolları üyelerine yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Çubukçu ardından gençlerin merak ettiği konularla ilgili sorularını cevapladı.
(MŞ)

20.02.2013 12:55:30 TSI

Editör: Wan Haber