AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, yaklaşan yerel seçimler öncesi çıkan dedikodulara imalı bir yanıt vererek, "Dedikoduları üretenlere en güzel yanıtı seçimlerde vereceğiz. Biz milletvekili, belediye başkanı ve il teşkilatıyla bir bütünüz" dedi.
Yerel seçimlere bir yıl kala AK Parti'nin Bolu teşkilatı çalışmalara şimdiden başladı. Başkan aday adayları henüz belli olmazken, mevcut Başkan Alaaddin Yılmaz'ın yeniden aday adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak partide son zamanlarda yaşanan gergin ortam ve gençlik kolları teşkilatından gelen istifalar unutularak, partinin üç ağır ismi Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İl Başkanı Ömer Sayın, motivasyonu yükseltmek için var gücüyle çalışıyor. Çalışmalar kapsamında partinin önde gelen isimleriyle bir araya gelinerek toplantılar yapılacağı ve partiye küskünlerin tekrar geri getirilmesi için çaba harcanacağı ifade edildi.
Yerel seçimler öncesi parti içindeki birlik ve beraberliğe dikkat çeken İl Başkanı Ömer Sayın, "AK Parti çok büyük bir aile. Bolu'da 22 bin üyesi olan bir partiyiz. Bu partide de zaman zaman sıkıntılar mutlaka olacaktır. Ancak biz milletvekilleri, belediye başkanı ve teşkilatımızla birlik ve bütünlük içerisinde çalışarak Bolu'daki oylarımızı artırdık. Kamuoyundaki milletvekili, belediye başkanı ve şahsım adına yapılan dedikodular gerçeği yansıtmıyor. Gelecek hafta milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın önde gelen isimlerinin katılımıyla kamuoyuna gücümüzü göstereceğiz" şeklinde konuştu.
Parti hakkında yapılan dedikodulara en güzel yanıtı seçimlerde vereceklerini anlatan Ömer Sayın, "AK Parti Türkiye'de giderek büyüyen bir partidir. Bolu teşkilatı olarak da yerel seçimler öncesi çalışmalarımıza şimdiden başladık. AK Parti'yi çekemeyenler bu tür dedikoduları çıkaracaktır. Teşkilatımız içerisinde farklı sesler ve yorumlar ortaya çıkacaktır. Bu da demokrasinin en güzel tarafıdır. AK Parti'de demokrasinin en güzel yaşandığı partidir. Bu fikir ayrılıklarını aramızda kavga olduğunu söyleyerek dedikodu yapanlara en güzel cevabı seçimlerde vereceğiz" ifadelerini kullandı.

12.02.2013 16:34:59 TSI

Editör: Wan Haber