Ak Parti Bolu İl Teşkilatı'nda Ömer Faruk Deligöz'den boşalan Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Taha Furkan Sönmezel atandı.
Yeni yılın ilk günlerinde zehir zemberek açıklamalar yaparak yönetimiyle birlikte görevinden istifa eden Ak Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz'ün ardından göreve yeni isim seçildi. İl Gençlik Kolları Başkanlığına, AK Parti Genel Merkezi tarafından Taha Furkan Sönmezel atandı. Ankara Gazi Üniversitesi, Kamu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisi olan Sönmezel'in, İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atması ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Ömer Sayın, "Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz'ün görevden ayrılmasının ardından il teşkilatlarımız bünyesinde Ak Parti'nin vizyonuna ve misyonuna uygun bir Gençlik Kolları Başkanının belirlenmesine yönelik çalışmalarımız son bulmuş olup; partimizde 2009 yılından beri gençlik kollarında çeşitli görevlerde bulunan Taha Furkan Sönmezel, Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulunun 12.02.2013 tarih ve 309 nolu kararıyla İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmış bulunmaktadır. İl Gençlik Kolları Başkanımız Taha Furkan Sönmezel'e yeni görevinde başarılar diler, partimize hayırlı olmasını temenni ederim" şeklinde konuştu.
Taha Furkan Sönmezel, daha önce Bolu Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, Bolu Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı ve Bolu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
(UU)

15.02.2013 14:03:12 TSI

Editör: Wan Haber