AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından, Kozcağız-Hasankadı-Kumluca ve Abdipaşa beldeleri Şubat ayı aylık danışma meclisi toplantıları yapıldı.
Toplantıya AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Sercan Durası, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Regaip Bayraktar, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru,AK Parti Belde Belediye Başkanları,AK Parti İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti belde teşkilat mensupları ve partililer katıldı.
Toplantıda, ilçe ve belde başkanlarına, beldelere yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.
AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri toplantıda ki, konuşmalarında İl Özel İdaresi olarak 2012 yılında faydalı hizmetler yapıldığını ifade ettiler. Köydes Projesi için Bartın'ın köylerine 80 milyon lira ödenek aktardıklarını belirterek, bu ödenekle 2005 yılından bu yana 7 yıl içerisinde bin 200 kilometresi asfalt, bin 100 kilometresi stabilize olmak üzere, iki bin 300 kilometre yol yaptıklarını söylediler.
Yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren AK Parti Belde Belediye Başkanları ise, belediyelerin belli kesimin değil, her kesimin belediyesi olarak lanse ettiklerini, çalışmaların İl Özel İdaresinin kaynaklarını, hayırseverlerin desteklerine de başvurduklarını söylediler.
İl Başkanı Yaşar Arslan ise yaptığı konuşmasında, "AK Parti önümüzdeki yerel seçimlerde başarısını daha da katlayacaktır. Merkezi hükümet, belediye uyumunu herkes görmektedir. Milletimizin AK Parti'ye yönelmesinin sebebi icraatlarıdır. AK Parti 10 yılda ülkemizi her alanda gelişmesini sağlamıştır. Bartın'da, ilçe ve beldelerinde de dev yatırımlara imzalar atıldı. AK Parti döneminde Bartın'a 22 okul kazandırıldı" dedi.
Toplantı karşılıklı soru ve sohbetten sonra sona erdi.
(DK-SA)

09.02.2013 11:56:04 TSI

Editör: Wan Haber