Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Bartın'da teşkilat çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.
AK Parti Bartın İl Başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, toplantı sonrası yaptığı basın açıklamasında Bartın'da il, ilçe, belde, köy ve mahalle düzeyindeki teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Milletvekili Işık, "AK Parti'nin diğer partilerden en önemli farkı güçlü bir teşkilat yapısına sahip olmasıdır. 4. Olağan Kongre sonrasında Bartın'da da gerek il yönetimi gerekse ilçe, belde, köy ve mahalle düzeyinde teşkilatlarımızı tamamladık. Partimizin tüzük ve ilkeleri doğrultusunda toplantılar başta olmak üzere, üye çalışmaları ve sandık yönetimlerinin eksiksiz oluşumu noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Milletvekili Yılmaz Tunç ise, "AK Parti kurulduğu günden itibaren milletimizin umudu oldu. On yıldan bu yana gerçekleştirdiğimiz icraatlarla da milletimizin güveni kazandı. Bu güveni boşa çıkarmamak için teşkilatlar olarak ta üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
Açıklamanın ardından parti üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Işık ve Tunç, partililerin sorularına da cevap verdi.
(DK-SD-Y)

29.12.2012 15:05:24 TSI

Editör: Wan Haber