AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Kuşadası Ticaret Odası'nı ziyaret etti.
Kuşadası Ticaret Odası'na gerçekleştirdiği ziyarette, aynı zamanda oda bünyesinde devam eden emlakçılık kursunun yapıldığı dershanede kursiyerlerle sohbet eden Kılınç, kendisinin de Emlakçılık kursuna devam ettiğini ve kursların çok yararlı olduğunu söyledi. Emlakçılar Derneği işbirliğiyle kursu düzenleyen Kuşadası Ticaret Odası'nı kutlayan Gültekin Kılınç, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.
Ak Parti Milletvekili Gültekin Kılınç, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kara, Belediye Meclis üyeleri Tacettin Özden, Behçet Alp, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gökçe, Mustafa Ekiz, Halil Erenoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'dan ertelenen ve Mayıs-Haziran aylarında gerçekleşecek olan oda-borsa seçimleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette Ticaret Odası'nı evi gibi hissettiğini söyleyen Kılınç, Nazilli Ticaret Odası Başkanlığı yaptığını tekrarladı ve odanın görüşlerine çok önem verdiğini söyleyerek Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'dan Kuşadası'nın sorunları hakkında bilgi aldı. Gültekin Kılınç'a, Kuşadası'ndaki otelcilerin sorunlarından bahseden Akdoğan, otelcilerin en büyük sorunlarından birisinin su paralarının katlamalı tarifeleri olduğu bilgisini verdi ve bu sorunların belediye meclisinde gündeme getirilmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek, konunun takipçisi olduklarını söyledi.
Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarettin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç'ın Kuşadası Ticaret Odası'na yaptığı ziyaretten ve Kuşadası sorunlarıyla yakından ilgilenmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
(ZH-MB-İK)

09.02.2013 09:54:15 TSI

Editör: Wan Haber