WanHaber.com - Haber Merkezi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç’un seçim aracı İpekyolu Caddesi üzerinde seçim çalışmalarını yürüttüğü esnada bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Olayda yaralanan olmazken, seçim aracında maddi hasar meydana geldi.  


Saldırıyla ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, bu saldırının bir ilk olmadığını, daha öncede seçim bürolarına saldırıların gerçekleştirildiğini, ilçede asılan AK Parti bayraklarının indirilip yakıldığını söyledi. Yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirten Koç, “Bu saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kişiliklerinden şüphe ediyorum. Bu saldırı bize karşı yapılan ilk saldırı değil, son saldırı olacağını da düşünmüyoruz. Bundan önce seçim bürolarımızın camını kırıp, parti bayraklarımızı yakan kişiler ile bu saldırıyı yapan kişiler aynı zihniyete sahiptir. Bu zihniyete sahip kişiler asla yakmakla, yıkmakla, tehditle bir yere geleceklerini zannetmesinler. Hiç bir güç bizi bu aziz millete hizmet etme yolundan alı koyamayacaktır.” Dedi.


HALKIMIZ GEREKEN CEVABI 30 MART’TA VERECEKTİR!
30 Mart günü sandıklardan çıkan sonuçla halkın gereken cevabı vereceğini belirten Koç, seçimlerin saygı ve sevgi çerçevesinde geçmesi gerektiğini ifade etti. Koç; “Bu seçim saygı ve sevgi çerçevesinde devam etmelidir. İrade tek taraflı olmaz. Bizler sizin iradenize nasıl saygı duyuyorsak, sizlerde  karşınızdaki vatandaşın iradesine saygı duyun. Özgürlük diyecekesin, iradene sahip çık diyeceksin, sonra kalkıp
AK Parti’yi destekleyenlere gözdağı vereceksin. Kusura bakmayın, yer yüzünde bu şekil bir irade anlayışı mevcut değildir ve mevcut olmayacaktır. Bu seçim, halkın iradesini ortaya koyma seçimidir. Bu seçim ideoloji seçimi değil, hizmet seçimidir. Halkımız doğru ve yanlışı ayırt ederek 30 Mart günü en güzel cevabı sandıkta verecektir.”dedi.

 

Editör: Wan Haber