AK Parti İl ve İlçe Ar-Ge Başkanları, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Nusret Urmak başkanlığında toplanarak yerel çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya; ilçe Ar-Ge başkanları, Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı ve Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı katıldı.
Toplantı ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Nusret Urmak, "AK Parti Merkez ve İlçe Ar-Ge Başkanları ile toplanarak 27 Ocak'ta genel merkezimizde gerçekleşecek olan toplantı için birtakım hazırlıklar yaptık. Ar-Ge birimi olarak yaptığımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Hazırladığımız çalışmayı rapor haline getirerek Şanlıurfa ve ilçelerinin taleplerini genel merkeze sunacağız. Genel merkezde yapacağımız atölye çalışmasını tekrar burada toplanarak ArGe başkanlarımızla değerlendireceğiz. Aldığımız bilgilerle yerelde çalışmalarımızı yaygınlaştıracağız" dedi. Urmak, AK Parti Ar-Ge Birimi olarak Şanlıurfa'da yürütülen 400 projeye ek olarak çılgın bir proje çalışması başlattıklarını da sözlerine ekledi.
(MUD-Y)

24.01.2013 11:09:27 TSI

Editör: Wan Haber