Eskişehir'de Ak Parti Alpu İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Şahin, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nurullah Genç, Kadın Kolları İl başkan Yardımcısı Aydan Ünlüoğlu, İlçe Başkanı Halil Yavuz, Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
İlçe Başkanı Halil Yavuz'un İlçe Teşkilatı hakkında bilgi vermesi ile başlayan toplantı, Eskişehir Milletvekili Ülker Can'ın konuşması ile devam etti.
Milletvekili Can, yapılması hayal projelerin Ak Parti döneminde yapıldığını belirterek, "Yapılması hayal projeler bizim dönemimizde tamamlandı. Yol medeniyettir dedik 15 bin kilometreden fazla duble yolu vatandaşlarımızın ayağına serdik. Adliyeleri adalet saraylarına taşıdık. Her yeri dökülen hastanelerin yerini bugün son derece modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunduk. 80 yılda yapılamayanın onlarca katını 10 yıla sığdırdık. 500 bin TOKİ konutunu milletimiz için yaptık. Köylümüzü çiftçimizi unutmadan hedeflerimizi hep yüksek tuttuk. Bizden önce 250 milyon olan tarım ve hayvancılık kredilerini 18 milyar liraya biz çıkardık. Millet yeter dedi mührü Ak Partiye verdi, batmak üzere olan ziraat bankasını Avrupa'nın birinci bankası biz yaptık. Bu hizmetler Milletin vergisini hortumlayanlara dur diyerek yapıldı" dedi.
'Hep ileri baktık, ne aldanan olduk, ne de aldatan' diyen Can, şöyle konuştu:
"İlçelerimiz artık boynu bükük kalmasın, vatandaşlarımız şehir merkezlerinde asgari ücrete talim etmesin diyerek ilçelerimize her türlü hizmeti ayrım yapmadan getirmenin gayretiyle çalıştık. Hep ileri baktık ne aldanan olduk ne de aldatan. Bugün ülkemiz dünyanın dört bir köşesinde parmakla gösterilen ülke konumuna milletin devletiyle kucaklaşması sayesinde yükseldi. İçinde güven istikrar olmayan bir Türkiye ne İsrail'e 'one minute' diyebilirdi nede İMF'den borç almamayı bırakın İMF'ye borç veren ülke olabilirdi. Ülkemizin itibarını zirveye taşıyanın ne olduğunu merak edenlere söyleyelim; diklenmeden dik duran bir lider, Liderine güvenen bir millet olduğumuz içindir. Bugün iki kişiden biri doğru budur diyorsa, Alpu'da, Eskişehir'de, Türkiye'de hizmetin Ak Partiyle geleceğine inanıyorsa bize daha çok çalışmak diğer kişiye de doğruyu anlatmak düşüyor."
(KÇ)

23.01.2013 16:38:35 TSI

Editör: Wan Haber