AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Ozan Düğün Salonu'nda yapılan danışma kurulu toplantısına AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Selçuk Özdağ, İl Yönetimi temsilcileri, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkanları ve partililer katıldı. Kurulun açış konuşmasını yapan AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Çataldere, "AK Parti olarak 10 yıldır ne söz vermişsek yerine getirdik. 200 yataklı Devlet Hastanesi yaptık. Kavaklıdere, Kemaliye ve Örencik gölet yapımlarını başlattık. İlçemize yeni okullar yaptık. Belediye başkanlığını az bir oy farkıyla kaçırdık. Şimdiki hedefimiz 2014 belediya başkanlığı seçimlerini kazanmak" dedi.
Milletvekili Recai Berber, "AK Parti olarak 10 yıldır iktidardayız. Bu güne kadar halkımızın ne ihtiyacı varsa ona göre bütçe yaptık. Bütçede ne vaat etmişsek yerine getirdik. Bütçe çalışmalarında halkımızın sesine kulak vererek, onların ihtiyaçlarını tesbit ettik, bütçeye koyduk ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşıladık. Bütçe uygulamalarında birinci sırayı Milli Eğitime veredik. Bunun nedeni de gençliğimize ve eğitime ne kadar önem verdiğimizi göstermektir. Önümüzdeki seçimlerde büyükşehir ve tüm ilçe belediye başkanlıklarını kazanacağız. Yeterki birlik ve bereaberlik içinde olalım" diye konuştu.
Milletvekili Selçuk Özdağ da, şunları söyledi: "Seçim öncesi dört tane söz vermiştik. Birincisi; İzmir-Manisa karayolu tuneliydi, şu anda devam ediyor, 2014 yılı sonunda tamamlanacak. Sonunda İzmir ve Manisa hemen hemen birleşecek. İkincisi; Manisa büyükşehir olacak demiştik, yaptık. Üçüncüsü; bir büyük dev hastane yapacağız demiştik, önümüzdeki ay Manisa'da temelini atıyoruz. 560 yataklı hastaneyi Manisa'ya kazandırıyoruz. Dördüncüsü de; Spil Dağı'na telefirik yapacağız demiştik. İki defa ihaleye çıktı, alan olmadı ama devam edeceğiz. Manisa'da büyükşehir belediye başkanlığını da kazanacağız. El ele gönül gönüle, sırt srta, omuz omuza gezerek, gece gündüz durmadan çalışarak seçimleri kazanacağız."
Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise, "Büyükşehir demek, daha çok hizmet almak demektir. Manisa büyükşehir oldu. Merkezdeki vatandaşımız hangi hizmeti alacaksa, Alaşehir'in en ücra köşesindeki köyü ve köyünde oturan vatandaşı da aynı hizmöeti alacak. Nasıl bize oy verip, gece saat 02.00'ye kadar bize telefon edebiliyorsanız, şimdi de oy vereceğiniz büyükşehir belediye başkanınına hizmet için her saatte telefon edebileceksiniz. 10 yıldır ülkemiz çok değişti. İMF'den borç alan ülkeydik, şimdi İMF'ye borç veren ülkeyiz. Ekenomimiz düzeldi. Enflasyon canavarından şikayet ediyorduk, şimdi onu bitirdik. Şimdi en büyük sorunumuz terör. Onu da bitirecek olan AK Parti iktidarı olacaktır. Birliğimizle, beraberliğimizle, yan yana duruşumuzla Manisa ve ilçelerinde 2014 seçimlerini kazanacağız" diye konuştu.
(ND-ERG-Y)

11.01.2013 18:22:32 TSI

Editör: Wan Haber