AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları yarım asrı bir yastıkta dolu dolu yaşayanları ziyaret etti.
Partili kadın arkadaşları ile 50 yılı mutluluklarından taviz vermeden geçirenlerin evlerine konuk olan AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak, "Bu toprakların üstünde bizi biz yapan ve bizleri bir arada tutan aile değerlerinin yüceltilmesi ve aile temel taşının devamının önemini vurgulamak için ilçemizdeki 50 yıldır evli, sevgi bağlarıyla örülü 50 aileyi ziyaret ettik" dedi.
Türkiye ve Dünyadaki birbirine aşkla bağlı çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz hale getirmek istediği bir dönemde, AK Partili kadınlar farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları bir haftada 50 yıldır aynı yastığı baş koyan 50 çifti ziyaret etti.
Çiftlere bir kırmızı gül hediyesi ile giden AK Partili bayanlar, hayata gülümseyerek bakacakları, zorlukların birlik beraberlik ve sevgi ile nasıl aşılacağının anlatıldığı anıları can kulağı ile dinlediklerini söyledi. Partili bayanlar yarım yüzyılı bulan evliliklerinde mutluluklarından taviz vermeyenlerden, mutluluğun sırlarını bir kez daha öğrendiklerini dile getirdi.
Bir gülle baharın gelemeyeceği, bir günde sevginin kutlanamayacağı düşüncesi ile 50 yılı sevgiyle geçiren çiftleri ziyaret ederek farklı bir kutlama etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İzmir Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Zerrin Ak, "Bizler yaşadığımız ilçede bir yandan altyapı, sağlık, sosyal, kültür gibi alanlarda artılar katılması bir yandan da kentin moral kimliğini oluşturan sevgi bağları ile örülü aile değerlerini önceleyen sosyal politikalar taraftarıyız. Bu tarafgirliğimizi, içinde büyüdüğümüz toplumun temel taşı ve en küçük birimi olan ailelerimize atfettiğimiz değerleri doğru anlama ve sonraki kuşaklara kalıcı biçimde aktarmak için yola çıkarak gösterdik. Yarım asrı bir yastıkta dolu dolu yaşayan 50 çifti ziyaretimiz çok anlamlı bir zaman dilimini bizlere ve ziyaret ettiğimiz ailelere yaşattı" diye konuştu.
Gittikleri her yarım asırlık ailenin kendilerini büyük bir sevgi ile karşıladığını vurgulayan Başkan Zerrin Ak, çiftlerin sevgi ve mutluluk kaynaklarını paylaştıklarını söyledi.
Ak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kırmızı bir gül ile hayata sevgi ile gülen çiftleri ziyaretimiz onlar için sürpriz oldu. Çok şaşırdılar. Ziyaretimiz mutluluklarını arttırdı. Tanışmalarından günümüze kadar olan hayatlarındaki mutluluk sırlarını paylaştılar. Bir kitap yazılabilecek kadar bilgi zenginliğimiz oldu. Yarım asrı dolu dolu yaşayanların en önemli vurgusu 'Her insanın bir kusuru vardır, kimse dört dörtlük değildir. Kusursuz eş arayan eşsiz kalır. Eşimiz ile işimiz ile çocuklarımız ile arkadaşlarımız ile her an bir oyun ve ya sınav ile karşılaşırız. Ne güzel demiş Kanun-i Sultan Süleyman " Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" Varken fark edilmeyen ama yokken yaşanmayan nefesi, gereksiz şeylerle tüketmeyelim. Saygı ile sevgiyle karşılıklı fedakârlıklarla asla mutluluğumuzdan taviz vermeden yaşayalım' oldu."
(HD)

14.02.2013 18:13:42 TSI

Editör: Wan Haber