AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan ve üyeleri ramazan boyu mahallelerde düzenledikleri iftar programlarının yanında ayrıca kapı kapı dolaşıp ailelerin sorun ve taleplerini dinlediler. Ak kadınlar yanlarında götürdükleri gıda paketlerini de durumu müsait olmayan ailelere bırakarak toplumsal dayanışma haznesine katkıda bulundular.


Ramazanın son günü Antalya İl Kadın Kolları Üyesi Bengül Hatipoğlu ve Deniz Çilesizoğlu ile birlikte İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Dülger ve Nazlı Ünal ile birlikte mahallerde evleri ziyaret etmeyi sürdüren heyet, Antalyalı partililerle birçok evi ziyaret ettiler.


Ramazan süresince kadın teşkilatı olarak sosyal faaliyetlerini daha çok arttırdıklarını vurgulayan İl Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, “Ramazanda il başkanlığımızın her mahallede düzenlediği iftar programları haricinde bizlerde yine mahallelerde evleri yoğun bir şekilde ziyaret ettik. Bu vesile ile vatandaşlarımızın sorunlarını paylaştık, taleplerini paylaştık. Bunları notlarımıza aldık ve gerekli takipleri yapıyoruz. Ramazan ayını bu şekilde dolu geçirmeye çalıştık. Ayrıca maddi durumu müsait olmayan ailelere de gıda paketi ulaştırdık. Dilerim memleketimizin rehafı ve huzuru daha çok artar. Bunun için elimizden geldiğince katkı sunmaya çalışıyoruz ama tabi duayı da elden bırakmıyoruz. Hepimizin dua etmesi gereken güzel zamanlardayız. Ben öncelikle bütün kadınlarımızın, annelerimizin daha mutlu ve daha huzurlu nice bayramlara kavuşmasını temenni ederek bütün halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, nice güzel bayramlara hep birlikte kavuşmayı diliyorum” dedi.

Editör: Wan Haber