AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, eğitimlerini zor şartlar altında sürdüren vatandaşlara yönelik bir kampanya gerçekleştirdi. AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Şırnak'ın İdil İlçesi Yeniköy İlköğretim Okulunun ardından Muş ve Malatya'daki vatandaşlara de yardım elini uzattı
Doğu'da zor şartlar altında eğitimlerine devam eden öğrencilere yönelik çalışmalar gerçekleştiren Osmangazi İlçe Gençlik Kolları, Muş Bostankent İlköğretim Okulu ile Malatya Darende Balaban Lisesi'nde eğitim gören kardeşleri için topladıkları oyuncak ve ders kitaplarını gönderdi. Muş'un Bostankent İlköğretim Okulu öğretmenlerinden gelen talep doğrultusunda ana sınıfı öğrencilerine yönelik eğitici oyuncak ve Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan Balaban Lisesi öğrencilerine yardımcı ders kitabı toplayan Gençlik Kolları, kolileri kargo yolu ile ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaştırdı.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, "Gençlik Kollarımızın yaptığı çalışmalarla gurur duyuyoruz. Yaptıkları bu manidar programlar övünç kaynağımız oluyor. Genç kardeşlerimiz sosyal, kültürel ve çeşitli aktiviteler düzenleyerek kendilerini geliştirme adına büyük adımlar atarken diğer yandan da Bursa gençliğine örnek oluyor" dedi.
(ET)

21.12.2012 15:56:50 TSI

Editör: Wan Haber