Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Ak Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Timur Yılmaz ve yönetimi, Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak'ı makamında ziyaret etti.
Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz, "Ak Parti belediyeciliğini yaptığımız çalışmalarda anlatırken Evreşe Belediye'sini örnek gösteriyoruz. Siyasetçiler halkın vicdanı olmalı ve halk kendi vicdanlarını sorgulamalı. Gelibolu'nun geleceği için ellerini vicdanlarına koyarak Ak Parti Belediye'lerinin çalışmalarını, gerçekleştirdiği projeleri inceleyip, araştırıp, yaklaşan seçim öncesi kendi gelecekleri ve çocuklarının gelecekleri için karar vermelidirler" dedi.
Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, "Yaklaşan seçim öncesi siyasetin belirleyici temel taşları, gençler ve kadınlardır. Siyaset bir meyvenin olgunlaşması gibidir. Önümüzde 14 aylık bir zaman dilimi var. İlk 6 ay hazırlık evresidir. 3 ay hazırlığı hızlandırma zamanı. Son 3-4 ay ise artık nefes alamama sürecidir. Ak Parti'mizin geleceği hepimizden önemlidir. 1974 yılından beri Evreşe Belediyesine hiçbir sağ parti gelememiş. Ama Evreşe halkı geleceği için 'Ak Parti' dedi. Gelişimin ve çalışmaların herkes farkında. Gelibolu içinde başarı elde etmek istiyoruz. Hep birlikte elimizden gelenin daha da fazlasıyla çalışıp, Gelibolu'yu Ak Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız" diye konuştu.
(ST-GD)

08.01.2013 16:51:38 TSI

Editör: Wan Haber