AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın 6 Ocak'ta gerçekleşecek danışma ve istişare toplantısının hazırlıkları bitti.
Balçova Termal Otel Kardelen Salon'da gerçekleşecek toplantıya Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da katılması bekleniyor.
AK Parti Gençlik Kolları'nın ilçe teşkilatlarıyla üniversitelerde ve komisyonlarında görevi olan tüm üyelerin de davetli olduğu toplantının hazırlıklarının bitmek üzere olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, toplantıda 2012 yılı içerisinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapılacaklarla ilgili yol haritasının ortaya konulacağını söyledi.
Kırkpınar, İzmir'de 70 bini aşkın AK gençliğin olduğunu belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı: "Geride bıraktığımız bir yıl içinde neler yaptık; hangi çalışmalara imza attık. Bununla beraber önümüzde daha zorlu bir süreç var; neler yapacağız, nasıl bir yol haritası izleyeceğiz. Tüm bunları istişare edeceğiz. Toplantımıza bakanlarımız Binali Yıldırım ile Ahmet Davutoğlu'nun katılması bizim için ayrı bir gurur vesilesi. Bunun yanında Gençlik Kolları Genel Başkanımız Zafer Çubukçu, MYK üyelerimiz ve milletvekillerimizin de katılımını bekliyoruz. İnşallah İzmir'de Ak Gençlik rüzgarı esecek. Şunu ifade etmek istiyorum ki; bugün bizi sokaklarda bağırıp çağırırken görmeyenler, üniversitelerde şiddet içerikli siyasi fanteziler içinde görmeyenler sanmasınlar ki Ak Gençlik yok. Bizler malımızı sokakta bağıra çağıra satmayız. Biz adeta bir kuyumcu misali malımızı güzel vitrinlerde sunarız. Çünkü onu alacak kişi kadar o kültürün, anlayışın ve bilginin değerli olduğunu biliriz. Bugün Ak Gençlik olarak bizde İzmir' de 70 bin üyesiyle, birleştiren, kucaklayan ve hoşgörü ikliminde eylemlerini gerçekleştiren bir tavrın elçileriyiz."
(HD)

31.12.2012 15:33:55 TSI

Editör: Wan Haber