AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 'Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi.
Toplantıya Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hüseyin Duran ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Demir ve Mevlüt Ergürbüz, AK Parti Afyonkarahisar il Gençlik Kolları Mustafa Uslu ve yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekber Şimşek, "Emirdağ gençliği olarak, Başbakanımızın gençlere verdiği önemi biliyoruz ve teşkilatımız olarak görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti gösteriyoruz" dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala gençlerin her zaman arkalarında durmaya devam ettiklerini kaydederek, "Gençler geleceğin milletvekilleri, belediye başkanları olarak karşımıza çıkacaklar. Unutmayalım ki Başbakanımız Gençlik Kollarından gelerek bugünlere geldi" diye konuştu.
Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu da ilçeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geldiklerini söyledi. Uslu, "Sıkıntılarını dinleyip, varsa eksiklerini yerinde görüp ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şu anda 12 ilçemizden 9'unda sistemi oturtmuş durumdayız. Her ilçemize bir koordinatör arkadaşımızı görevlendirerek toplantılarına katılmalarını sağlıyoruz. Bundan sonra artık ilçelerimizi sosyal medyada takip edeceğiz. Her ilçemizin facebook ve twiter hesabı var" şeklinde konuştu.
(MK-SK-Y)

22.01.2013 17:41:31 TSI

Editör: Wan Haber