Yeni yılın ilk haftasında ASTV'de yayın hayatına başlayacak olan Ajans programının daimi konukları ve yapımcıları bir araya gelerek programın içeriği ve detayları ile ilgili son düzenlemeleri yaptı.
Ocak 2013'ten itibaren ASTV ekranlarında çarşamba akşamları saat 22.15'te canlı olarak yayınlanacak olan Ajans'ta Ulusal haber ajanslarının bölge temsilcileri, politikadan yerel yönetimlere, ekonomiden spora geniş bir yelpazede özellikle Bursa'da öne çıkan konuları mercek altına alacak.
Yapımcılığını Sinerji İletişim Grubu'nun üstlendiği ve Doğan Haber Ajansı Bölge Haber Müdürü Namık Göz, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş, Cihan Haber Ajansı Bölge Müdürü Enis Öznük ve TRT Bursa Temsilcisi Cihat Özkan'ın daimi konuk olarak yer alacağı AJANS'ın moderatörlüğünü ise Sinerji İletişim Grubu Ajans Başkanı Ferhat Murat gerçekleştirecek.
Bursa'da faaliyet gösteren ulusal basının temsilcileri, canlı telefon bağlantıları ile programın içinde aktif rol alırken izleyiciler de gerek sosyal medya gerekse canlı bağlantılarla görüş ve yorumlarını aktarabilecek.
(MŞ)

15.12.2012 16:16:56 TSI

Editör: Wan Haber