Kocaeli'de 3 çocuğunu ve karısını boğarak ve bıçaklayarak öldüren zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ramazan G., polise verdiği ilk ifadesinde cinayetleri cinnet getirdiği için işlediğini söyledi.
Aysel G. (25) ile çocukları Gökdeniz (7), Görkem (5) ve 1,5 aylık Aysima, pazar gecesi Kocaeli'nin Kuruçeşme semtinde öldürülmüş halde bulunmuştu. İşlenen vahşi cinayetlerin ardından, gözler ortadan kaybolan baba Ramazan G.'ye (25) çevrildi. Zanlı telefonlara çıkmazken, otomobili ekipler tarafından Hatipköy Mezarlığı yakınında terk edilmiş halde bulundu. Zanlının araca döneceğini düşünen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Saat 23.00 sıralarında aracının yanına gelen Ramazan G. gözaltına alındı.
Polis merkezinde sorguya alınan ve şokta olduğu gözlemlenen Ramazan G., saat 04.00'e kadar hiçbir şey söylemedi. Zanlı, polislerin, "Seni ailenin yanına eve götürelim" demesi üzerine cinayetleri itiraf etti. Ramazan G., 7 Ocak sabahı kalktığında cinnet getirdiğini, önce eşi Aysel G.'yi boğarak öldürdüğünü, ardından 5 yaşındaki oğlu Görkem'i boğduğunu ancak küçük çocuğu boğazından hırıltı gelmesi üzerine 14 yerinden bıçakladığını itiraf etti. Bu sırada uyanan 7 yaşındaki Gökdeniz'i de boğduğunu ve boğazını kestiğini söyleyen Ramazan G., diğer çekyatta ağlayan 1.5 aylık Aysima'yı da eliyle ağzını kapatarak boğduğunu anlattı. Şahıs herhangi bir sorunlarının olmadığını, cinayetleri cinnet getirdiği için işlediğini ve pişman olduğunu söyledi.
Verdiği ifadeye göre ailesini öldürdükten sonra ormanlık alana giderek eczaneden aldığı fare zehiri ile intihara teşebbüs eden Ramazan G., baygınlık geçirip ayıldıktan sonra ertesi gün tekrar evine gitti. Şahıs, eşi ve çocuklarını öldürdüğünü görünce tekrar fare zehri içti ancak yine bir şey olmayınca evden ayrıldı. Sonraki 3 gün boyunca Hereke ve Karamürsel'de ormanlık alanda kalan şahıs, son olarak Hatipköy Mezarlığına park ettiği arabasına binerek kaçmak isterken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Cinayetleri işlerken kullandığı 2 bıçak ve bir maket bıçağı sobada bulunan Ramazan G.'nin 15 gün önce çalıştığı iş yerinin sahibinden borç para istediği ancak alamadığı, 15 bin TL kredi borcunun olduğu öğrenildi.
(MA-GS-Y)

16.01.2013 15:22:24 TSI

Editör: Wan Haber