Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan "Aile Eğitim Kursu"na katılıp, kurs sonunda yapılan sınavlarda başarılı olan kursiyerler için Sertifika Töreni düzenlendi.
8 Ekim 2012 tarihinde başlayıp, 15 Ocak 2013 tarihinde son bulan 210 saatlik Aile Eğitim Kursu'nda başarılı olan 124 kursiyere, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hayati Çapa, müdürlük tarafından açılan tüm kurslara ilginin çok olduğunu fakat Aile Eğitim kursuna ilginin daha fazla olduğunu belirterek;
"Çocuklarımız bizlerin geleceği. Bugün hem ulusal hem de uluslar arası alanda, sıfır on sekiz yaş arasındaki her insan yasalar önünde çocuk kabul ediyor. Biz sıfır on sekiz yaş arasındaki tüm çocuklara ve aile bireylerine çocukların yetiştirilmesi, eğitimleri, çocuklarla iletişim kurma ile ilgili eğitimler vermekteyiz, talep halinde vermeye de devam edeceğiz" dedi.

(ŞG)

15.01.2013 17:53:59 TSI

Editör: Wan Haber