Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda mücadele edecek olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, gece saatlerinde yola çıkarak Portekiz'e gitti.
AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, 22 ila 24 Şubat tarihleri arasında Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na (Indoor Club Championships-Women) katılmak üzere yola çıktı. Portekiz'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası maçlarına Highway Otel'de hazırlanan ve liglerini 3. sırada tamamlayan AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, Portekiz'e ümitli gitti. Yolculuk öncesi Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur tarafından takıma yemek verildi. Sporcuların moralli ve keyifli oldukları gözlenirken, yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, takıma güvendikleri ve Portekiz'den iyi sonuçlarla döneceklerine emin olduklarını kaydetti. Sporculara, "Her zaman sizlere destek vermeye devam edeceğiz" diyen Umur, "Bolumuzu ve ülkemizi orada en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum" şeklinde konuştu.
AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, Portekiz'deki şampiyonada aralarında İrlanda, Portekiz, Macaristan, İsveç, Galler ve Belçika'nın da olduğu 7 ülkenin takımları ile karşılaşacak. Günde iki maç yapacak olan takım, ilk gün saat 14.00'da Royal Evere White Star HC, saat 18.00'da ise Ards Ladies HC takımları ile karşılaşacak.
İkinci gün ise ilk maçını saat 12.00'da oynayacak takım CF Belenenses, saat 16.00'da ise Howardian LHC takımı ile karşılaşacak. Turnuvanın üçüncü gününde ise yine iki maç yapacak olan takım saat 09.00'da Partille SC, saat 13.00'da ise Agyse takımları ile kozlarını paylaşacak.
(UU-EYB-S)

21.02.2013 13:41:54 TSI

Editör: Wan Haber