Dizi ve sinema yıldızı ünlü oyncu Ahmet Kural geçen hafta pazar günü Beşiktaş çarşı mekanında senaristi selçuk Aydemir in açtığı mekanda zilan duru adında gündeme bomba gibi düşen kavganın arkasında neler yaşandı tüm bu ayrıntılar ortaya çıktı.

 

Ünlü oyuncu Ahmet kural çarşıda çıkardığı olayların ardından flaş açıklamalar geldi.çıkan kavganın perde arkası için ayrıntılar ortaya çıktı.Yaşanan bu kavganın ardında yaşananan vakayı ve ayrıntılarını anlatan ekşi sözlükte Duru Ahmet kuralla pazar günü gecesi  ortak ahbabları tarafından tanıştırıldığını belirterek, “Daha tokalaşırken nasıl bir bakış attıysam ‘Oha bu beni sevmedi, ben döverim lan bunu?’ dedi. Sarhoştur dedik alttan aldık. Daha sonra gelip ‘Neden bana uyuz oldun, neden beni sevmedin lan?’ diye bir soru yöneltti. Tanışma şeklini garip bulduğumu belirttim. ‘Eee ne yapcan?’ dedi. Ben de şakayla ‘Ekşi’ye yazacağım’ dedim. ‘Yapmazsan o.ç.’sun. Orada benim 10 tane hesabım var, seni bulurum ve a.k. Hepiniz anca orda oturup millete giydirin’ dedi. Ben de güldüm” yazdı.


Kural’ın bunun üzerine kızıp üzerine su attığını anlatan Duru, şöyle devam etti:  “Bana ‘Alkollü zaten görmüyor musun?’ denilince mekandan çıktık. Sevgili Ahmet, sırf çalıştığın insanların gecesi bozulmasın diye seni orada yumruklamadım ama beni bul ve dediğini yap.”

 

ahmet-001.jpg

Editör: Wan Haber