Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya'da Şükrü Doruk Kız Anadolu imam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı.

Başbakanın eşi Sare Davutoğlu Ankara Çankaya'da oyunu kullanıp Konya'ya hareket etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi ve yeğeniyle birlikte geldiği okulda 2248 No'lu sandıkta oyunu kullandı.


DAVUTOĞLU AÇIKLAMA YAPTI
Başbakan Davutoğlu eşiyle birlikte geldiği okulda basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Davutoğlu seçim sonucunun ülkemiz için hayırlı olmasını  diliyorum dedi. seçim için çeşitli spekülayonların yapılacağı uyarısında bulunan Davutoğlu şu açıklamalarda bulundu:

DAVUTOĞLU'NDAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI
Bugün bir daha vatandaşlık görevimizi yapmak üzere sandık başına gidiyoruz. Ülkemiz için hayırlı olsun. Türkiye demokrasi için öncü ülkelerden biri. Buradan ülkeme çağrıda bulunmak istiyorum. Bütün vatandaşlarımızı huzur içinde sandığa gidip iradelerini sandığa yansıtmalarını istiyorum.

ÇEŞİTLİ SPEKÜLASYONLAR YAPILABİLİR
Şimdiiye kadar herhangi bir üzücü olay yaşanmadı. Emniyet güçlerimiz her türlü tedbiri aldı.Huzur içine sandığa gidiyoruz. Seçim güvenliği konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılabilir. Şuanda her yerde her türlü tedbir alındı. vatandaşlarımız bize güvensinler.

SONUÇLAR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Akşama kadar vatandaşlarımız kendi iradelerine sahip çıksınlar. Demokrasimize sahip çıkmak hepimizin görevi. Bugün de bu neticelerin hepimiz için hayırlı olacağını ümit ediyorum. En büyük gücümüz demokrasimiz ve vatandaşlarımızdır. Sonucun şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Editör: Wan Haber