Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri, 'kay kay pisti' "ip oyunları' ve 'tırmanma duvarı' ile Ankaralıların gözdesi haline gelecek.
Ankaralıların yaz kış keyifli anlar yaşadığı Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri, yapımına başlanan 'kay kay pisti' "ip oyunları" ve 'tırmanma pisti' ile de Ankaralılara spor keyfi yaşatacak.
Kış aylarında da farklı bir güzelliğe bürünen Ahlatlıbel, havaların ısınmasıyla birlikte Ankaralıların akınına uğruyor. Konser, festival, spor oyunları, uçurtma şenliği, panayır gibi çok sayıda etkinliği halkla buluşturan tesis, şimdi de kay kay pisti ve tırmanma duvarı gibi doğa sporu alanları ile çocukların ve gençlerin uğrak yeri haline gelecek.
Çankaya Belediyesi, hala mevcudunda bulunan tenis kortları, basketbol potaları, mini futbol sahaları, açık hava spor aletleri, go-kart pisti, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, voleybol sahaları ve binlerce metrekarelik piknik alanlarıyla Ankaralıların boş zamanlarını keyifli geçirebilecekleri Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri'nde, doğa sporları sayesinde sporu hem eğlenceli hem de ulaşılabilir kılmayı amaçlıyor.
Projesi tamamlanan ve yapımına başlanan doğa sporları alanları kısa süre sonra Ankaralıların hizmetine sunulacak.
(BK-ÖZ-Y)

25.01.2013 12:49:04 TSI

Editör: Wan Haber